Jockibois bror efter anklagelserna: "Kommer polisanmäla honom"

I en video på Youtube förklarar Jockiboi och Jonna varför de inte längre kommer umgås med Jockibois bröder.


Youtubern Joakim "Jockiboi" Bergs bröder har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. I en video på han och frun Jonna Lundells Youtube-kanal förklarar paret nu varför de tar avstånd från bröderna.

Anledningen ska enligt videon vara att brodern Christofer Berg, som har en Youtube-kanal med den andra brodern Jakob Berg, inte visar någon uppskattning eller respekt mot både Jockiboi och Jonna.

I videon säger Jockiboi att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer hela livet. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger.

– Han tar det öppet på klubbar. Han går dit och respektlöst snortar, berättar Jockiboi.

Han säger också att bröderna bara hörde av sig efter att det kommit ut hur mycket han och Jonna tjänar på Youtube, men att när han var hemlös och mådde psykiskt dåligt så brydde de sig inte.

Men att han ändå bestämde sig att ge dem en andra chans och hjälpte dem att bygga upp sin egen Youtube-kanal, som idag har över 75 000 prenumeranter.

– Är tacken att dra in droger i mitt liv igen, är tacken att kvinnokränka mina vänner, kränka mina anställda. Låt mig och Jonna vara ifred, jag vill inte ha någon koppling till en sådan här familj, backa bara och låt oss vara.

Christofer Berg har nu svarat på Jockibois video genom ett inlägg på Instagram där han skriver att allt som sägs i videon är lögn.

"Imorrn släpps sanningen om Jockiboi det är sinnessjukt! Eran idol förebild är långt ifrån den personen ni tror han är, allt är en fasad och lögn och jag kommer polisanmäla min egen bror", skriver han.

Jockiboi svarade då med att publicera en Snapchat-bild från Christofer där han skriver om Jockibois självmordsförsök.

Enligt rättsexperten så kommer det vara ganska stor chans att Jockiboi kan dömas för sina uttalanden om Christofer går vidare med sin anmälan. Läs mer om det här.

Se videon där paret berättar här under.

Se videon som förklarar hela bråket:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Jockiboi?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.