Jockibois bror efter anklagelserna: "Kommer polisanmäla honom"

- 14/01/2017, 17:06 -

I en video på Youtube förklarar Jockiboi och Jonna varför de inte längre kommer umgås med Jockibois bröder.

Youtubern Joakim "Jockiboi" Bergs bröder har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. I en video på han och frun Jonna Lundells Youtube-kanal förklarar paret nu varför de tar avstånd från bröderna.

Anledningen ska enligt videon vara att brodern Christofer Berg, som har en Youtube-kanal med den andra brodern Jakob Berg, inte visar någon uppskattning eller respekt mot både Jockiboi och Jonna.

I videon säger Jockiboi att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer hela livet. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger.

– Han tar det öppet på klubbar. Han går dit och respektlöst snortar, berättar Jockiboi.

Han säger också att bröderna bara hörde av sig efter att det kommit ut hur mycket han och Jonna tjänar på Youtube, men att när han var hemlös och mådde psykiskt dåligt så brydde de sig inte.

Men att han ändå bestämde sig att ge dem en andra chans och hjälpte dem att bygga upp sin egen Youtube-kanal, som idag har över 75 000 prenumeranter.

– Är tacken att dra in droger i mitt liv igen, är tacken att kvinnokränka mina vänner, kränka mina anställda. Låt mig och Jonna vara ifred, jag vill inte ha någon koppling till en sådan här familj, backa bara och låt oss vara.

Christofer Berg har nu svarat på Jockibois video genom ett inlägg på Instagram där han skriver att allt som sägs i videon är lögn.

"Imorrn släpps sanningen om Jockiboi det är sinnessjukt! Eran idol förebild är långt ifrån den personen ni tror han är, allt är en fasad och lögn och jag kommer polisanmäla min egen bror", skriver han.

Jockiboi svarade då med att publicera en Snapchat-bild från Christofer där han skriver om Jockibois självmordsförsök.

Enligt rättsexperten så kommer det vara ganska stor chans att Jockiboi kan dömas för sina uttalanden om Christofer går vidare med sin anmälan. Läs mer om det här.

Se videon där paret berättar här under.

Se videon som förklarar hela bråket:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kollar du på Jockiboi?