Jockibois bror efter storbråket: "I dag kommer ni att få veta allt"

- 16/01/2017, 10:09 -

Jockibois bror Christofer Berg har gått ut med att han under måndagen kommer att släppa en video där han ska "avslöja allt".

Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Berg har hamnat i en ordentlig dispyt med sin bror Christoffer.

Christofer och den andra brodern Jakob har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. I en video på honom och frun Jonna Lundells Youtubekanal förklarar paret nu varför de tar avstånd från bröderna.

I en ny videon berättar Jockiboi att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer under hela sitt liv. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger.

– Är tacken att dra in droger i mitt liv igen, är tacken att kvinnokränka mina vänner, kränka mina anställda. Låt mig och Jonna vara ifred, jag vill inte ha någon koppling till en sådan här familj, backa bara och låt oss vara, säger Jockiboi i en video.

Bilden kan inte visas :(

"Tänker anmäla min egen bror"

Christofer nekar till droganklagelserna och berättar att han nu kommer att anmäla Joakim för förtal. Vilket enligt en rättsexpert kan gå vägen om Christofer väljer att ta anmälan vidare.

– Ingenting av det som Jocke säger är sant, imorrn släpps sanningen om Jockiboi det är sinnessjukt! Eran idol förebild är långt ifrån den personen ni tror han är, allt är en fasad och lögn och jag kommer polisanmäla min egen bror. Ni alla får tro vad ni vill Jag älskar er, skriver han på sin Instagram.

Bilden kan inte visas :(

"Ska berätta allt"

På sin Snapchat har nu Christofer lagt ut flera videos och bilder där han säger att han under måndagen kommer att publicera en video där han "ska berätta allt". Han kan inte längre vistas hemma berättar han då Jockibois fans ringt och mordhotat honom.

Polisen ska även ha mottagit uppemot 50 stycken anmälningar som handlar om Christofer och Jockiboi, skriver Svenska Youtubers.Fansen väntar nu otåligt på videon där Christofer hävdar att han ska avslöja allt.

Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Här förklaras hela bråket mellan Jockiboi och hans bröder:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Se mer av bråket här: