1 av 3
2 av 3
3 av 3

Jockibois bror efter storbråket: "I dag kommer ni att få veta allt"

Jockibois bror Christofer Berg har gått ut med att han under måndagen kommer att släppa en video där han ska "avslöja allt".


Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Berg har hamnat i en ordentlig dispyt med sin bror Christoffer.

Christofer och den andra brodern Jakob har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. I en video på honom och frun Jonna Lundells Youtubekanal förklarar paret nu varför de tar avstånd från bröderna.

I en ny videon berättar Jockiboi att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer under hela sitt liv. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger.

– Är tacken att dra in droger i mitt liv igen, är tacken att kvinnokränka mina vänner, kränka mina anställda. Låt mig och Jonna vara ifred, jag vill inte ha någon koppling till en sådan här familj, backa bara och låt oss vara, säger Jockiboi i en video.

"Tänker anmäla min egen bror"

Christofer nekar till droganklagelserna och berättar att han nu kommer att anmäla Joakim för förtal. Vilket enligt en rättsexpert kan gå vägen om Christofer väljer att ta anmälan vidare.

– Ingenting av det som Jocke säger är sant, imorrn släpps sanningen om Jockiboi det är sinnessjukt! Eran idol förebild är långt ifrån den personen ni tror han är, allt är en fasad och lögn och jag kommer polisanmäla min egen bror. Ni alla får tro vad ni vill Jag älskar er, skriver han på sin Instagram.

"Ska berätta allt"

På sin Snapchat har nu Christofer lagt ut flera videos och bilder där han säger att han under måndagen kommer att publicera en video där han "ska berätta allt". Han kan inte längre vistas hemma berättar han då Jockibois fans ringt och mordhotat honom.

Polisen ska även ha mottagit uppemot 50 stycken anmälningar som handlar om Christofer och Jockiboi, skriver Svenska Youtubers.



Fansen väntar nu otåligt på videon där Christofer hävdar att han ska avslöja allt.

Vill du läsa mer om bråket så har Nyheter24 tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Här förklaras hela bråket mellan Jockiboi och hans bröder:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Se mer av bråket här:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.