Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Youtubestjärnan om kvällen med Jockibois bror: "Det är en sak jag måste erkänna..."

- 17/01/2017, 16:29 -

Alexander Petrovic är en av Youtubestjärnan Jockibois närmsta vänner. Han har nu valt att gå ut med ett enligt honom sant erkännande på sin Instagram. Någonting som fansen nu spekulerar i är sant eller inte.

Det var i lördags som Youtubestjärnan Joakim "Jockiboi" Berg lade upp en video på sin och frun Jonna Lundells kanal där de anklagade en av Jockibois bröder, Christofer Berg, för att ta droger och vara respektlösa mot både sin familj och sina vänner.

Här förklaras hela bråket mellan Jockiboi och hans bröder:

Christofer och den andra brodern Jakob har tidigare varit i blåsväder över flera rasistiska uttalanden. Jonna och Jockiboi har därför bestämt sig för att ta avstånd från bröderna.

I en ny videon berättar Jockiboi även att han mobbats och psykiskt misshandlats av Christofer under hela sitt liv. Paret berättar också att de inte vill förknippas med honom eftersom de säger att han tar droger. Detta har fått Christofer att starta krig mot Jockiboi och Jonna, och han säger nu att han ska "avslöja allt" om Joakim och deras bakgrund.

Men nu väljer även en av Jockibois kompisar att kliva in i bråket. Nämligen Youtubern Alexander Petrovic.


"Jag måste erkänna en sak"

Alexander är en av Jockibois närmsta vänner och har även han en egen Youtubekanal med över 170 000 prenumeranter på sin kanal. I ett Instagraminlägg skriver han nu och hävdar att han ska ha tagit kokain tillsammans med Jockibois bror Christofer.

"Jag vill erkänna en sak för er och det är att jag tog kokain och rökte när jag var och festade i Örebro med Jockes bror Crille. Jocke höll på att utesluta mig ur gruppen för detta och det är egentligen det allt bråk handlar om", skriver Alexander.

"Jag erkände det för Jocke senare efter att jag nekat och ljugit flera gånger och Jocke var skogstokig och där började hela bråket och Jocke kastade ut Crille för han nekade fast han kunde vara ärlig och det är egentligen allt detta handlar om. Jag ber om ursäkt och jag förstår om ni är besvikna men jag kan lova att jag aldrig mer kommer luras och pressas av onda människor att ta droger igen", avslutar han.

Nyheter24 har sökt Christofer för en kommentar då ingenting ännu pekar på att uppgifterna är sanna.

Läs inlägget i sin helget här:

Bilden kan inte visas :(

Mer: Här bryter Jockiboi ihop framför kamerorna: "Det hjälper inte att ta bort Youtubekanalen"

Vill du läsa mer om bråket mellan Jockiboi och Christofer kan du göra det här.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Christofers svar på droganklagelserna i videon och även om att Jockiboi riskerar att dömas för förtal om Christofer polisanmäler.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.