På bloggen ryter Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån.
1 av 2
På bloggen ryter Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån. - Foto: Stella Pictures / Jari Kantola
 Alexandra "Kissie" Nilsson.
2 av 2
Alexandra "Kissie" Nilsson. - Foto: Stella Pictures / Jari Kantola

Kissie ryter ifrån efter uppbrottet: "Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner"

Nu ryter bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån mot de personer som har lagt sig i uppbrottet med ex-pojkvännen.


På sin blogg berättade Alexandra "Kissie" Nilsson för ett tag sedan att hon inte längre är tillsammans med radioprofilen Erik Myrlund Varo.

"Vi är inte tillsammans. Jag är singel och jag har inga planer på att dejta någon heller just nu. Jag tror att det bästa för mig är att vara singel ett tag och bara vara jag till hundra procent. Så nu vet ni det!" står det i blogginlägget.

Men nu ryter bloggerskan ifrån mot de personer som har lagt sig i uppbrottet.

”Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner? Bara för jag inte ville vara ihop med en viss person just nu betyder det inte att jag aldrig komma vilja ha ett förhållande”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin blogg.

Hon fortsätter och menar att hon är öppen för att hitta kärleken men att det inte är något hon tänker på eller går runt och söker efter.

Kissie har fått kritik efter uppbrottet med ex-pojkvännen av personer som menar att hon bland annat prioriterat att ta selfies istället för att vara med sin man.

”Någon tyckte att jag prioriterade selfies framför ett förhållande, förstår inte hur selfies ska utesluta en man men vi alla tänker väl olika haha”, skriver hon i blogginlägget.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.