Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kissie ryter ifrån efter uppbrottet: "Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner"

- 20/01/2017, 09:18
På bloggen ryter Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån.
1 av 2

På bloggen ryter Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån.

Stella Pictures / Jari Kantola

 Alexandra "Kissie" Nilsson.
2 av 2

Alexandra "Kissie" Nilsson.

Stella Pictures / Jari Kantola

Nu ryter bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson ifrån mot de personer som har lagt sig i uppbrottet med ex-pojkvännen.

På sin blogg berättade Alexandra "Kissie" Nilsson för ett tag sedan att hon inte längre är tillsammans med radioprofilen Erik Myrlund Varo.

"Vi är inte tillsammans. Jag är singel och jag har inga planer på att dejta någon heller just nu. Jag tror att det bästa för mig är att vara singel ett tag och bara vara jag till hundra procent. Så nu vet ni det!" står det i blogginlägget.

Men nu ryter bloggerskan ifrån mot de personer som har lagt sig i uppbrottet.

”Kan alla sluta läsa allt så rakt upp och ner? Bara för jag inte ville vara ihop med en viss person just nu betyder det inte att jag aldrig komma vilja ha ett förhållande”, skriver hon i ett nytt inlägg på sin blogg.

Hon fortsätter och menar att hon är öppen för att hitta kärleken men att det inte är något hon tänker på eller går runt och söker efter.

Kissie har fått kritik efter uppbrottet med ex-pojkvännen av personer som menar att hon bland annat prioriterat att ta selfies istället för att vara med sin man.

”Någon tyckte att jag prioriterade selfies framför ett förhållande, förstår inte hur selfies ska utesluta en man men vi alla tänker väl olika haha”, skriver hon i blogginlägget.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.