Annica Englund hyllas efter ärliga rumpbilden: "Är så tacksam"

- 25/01/2017, 14:38 -

Skönhetsbloggerskan Annica Englund visar upp sin drastiska förändring på Instagram. Nu hyllas hon av sina fans.

Det är på sin Instagram och blogg som skönhetsbloggerskan Annica Englund väljer att visa upp sin drastiska kroppsförändring som är resultatet av en aktiv livsstil och mindre stress.

Annica skriver en hel del om träning, kost och favoritövningar, men har på slutet lagt träningen lite åt sidan för att fokusera på annat.

Dock ser bloggerskan mer vältränad ut än någonsin, och nu avslöjar hon hur det kommer sig.

Visar sina bästa rumpövningar

Bloggerskan har tidigare berättat om sin drastiska förändring i livet efter att hon medverkat i Big Brother 2012. De sena nätterna med alkohol och skräpmat byttes ut mot tidiga morgnar på gymmet, mindre stress och bra mat. Annica påpekar ofta att hon är för en sund inställning till mat och träning och att hon själv tillåter sig att fuska med maten och ta det lugnt. Hon ger även tips på sina bästa övningar för en välsvarvad och stark kropp.


Under veckan har hon nu även valt att dela med sig av en bild på hur hennes kropp såg ut inne i Big Brother-huset, i jämförelse med hur den ser ut nu."Även fast den första bilen är hemsk att ta är man så tacksam efteråt när man verkligen kan se skillnaden", skriver hon till bilden.

Bloggerskan hyllas nu av sina fans som tycker att hon är modig som ohämmat visar upp sin väg från Big Brother fram till i dag.

– Alltså wow! Tack för inspirationen, skriver en läsare.

– Sjukt grym du är Annica. Mycket kärlek, skriver en annan.

Annica och pojkvännen Marcelo Peña driver varsin träningsblogg där deras följare får följa med i parets aktiva vardag och ta del av både mat och träningstips.

Annicas blogg kan du kika in på här. Marcelos blogg hittar du här.

Mer:

Annica avslöjar hemligheten bakom magrutorna: "Klart jag äter skräpman, men det har med en annan sak att göra"