Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg avslöjar hemligheten bakom solbrännan – och det är varken brun utan sol eller solarium

- 27/01/2017, 13:28 -

Youtubestjärnan berättar för fansen hur det kommer sig att hon alltid ser så brun och fräsch ut.

Linn Ahlborg är bara 17 år gammal men har redan över 318 000 prenumeranter och är en av landets starkast lysande Youtubestjärnor. På sin kanal låter hon fansen hänga med i hennes vardag och har med sina videos fångat upp en stor och trogen skara fans.

Linn driver också en välbesökt blogg där hon titt som tätt låter fansen ställa frågor under så kallade "frågestunder". Hon har då bland annat berättat hur mycket pengar hon tjänar på sin Instagram samt vad hon faller för när det kommer till killar.

Men den här gången ville fansen veta någonting helt annat.

Bilden kan inte visas :(

"Hur kan du alltid vara så brun?"

I Linns senaste frågestund frågar en följare hur hon alltid lyckas se så brun och fräsch ut. Youtubestjärnan är nämligen inget fan av brun utan sol, men berättar då hur hon i stället går till väga.

"Tackar även om det verkligen inte är fallet. Jag önskar jag kunde vara som tjejerna i klassen som typ smörjer in sig med bus varje söndagskväll och är bruna och fräscha hela veckorna men jag orkar inte", berättar Linn och fortsätter.

"För det första tar det tid att smörja in sig. Nio av tio gånger blir det fläckigt eller ojämnt för att jag missar något ställe, sen färgar det oftast av sig på kläder eller lakan och sen håller det typ en vecka max. Värt? Nej jag tycker fan inte det. Så nej jag använder inte brun utan sol, eller i sådana fall är det väldigt sällan, kanske när jag har något speciellt planerat och då är det St.Tropez. Men om du tycker jag ser brun ut nu är det nog bara för jag har alldeles för mycket solpuder i ansiktet haha", avslutar hon.

Bara att införskaffa sig ett bra solpuder med andra ord.

Mer:

Linn Ahlborg berättar: "Den typen av kille faller jag för"

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.