Så många miljoner lägger svenskarna på nya grillar varje år

Grillad mat hör sommaren till och det verkar shopping på nya grillar också göra.


Det är i säsongspremiären av "Ullared" som sänds i kväll klockan 20.00 på Kanal 5 som vi får veta en hel del om Ullared-kundernas grillvanor.

Grillar och grilltillbehör är nämligen några av varorna som säljer absolut bäst. Varje år säljs grillkol och briketter för hela 800 000 kronor och det säljs 22 000 liter tändvätska.

Men förutom det så säljs det också en hel del grillar varje år, hur många miljoner kunderna lägger på grillar kan du se i klippet ovan.

Läs också om varför Ullareds-profilen Ola-Conny tror att det spökar i källaren till varuhuset och kolla in gången då Bianca Ingrosso kollade in likadana trosor som sin mormor på Ullared.

Senaste nytt

Paow ångrar att hon tog Ozempic – det här hände

igår 21:57

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

igår 15:27
Robinson-profilen Tove Dalsryd fortsätter att engagera ute i stugorna. Efter sin medverkan i tv har hon valt att dela med sig en hel del kring det som händer i hennes liv.

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

igår 15:15
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

igår 14:52
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

igår 14:30
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

igår 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".