Måndag 21 Jun
Stockholm

Bloggerskan ska operera sig: "Jag ska göra det på ett speciellt sätt..."

1 av 2
2 av 2

Bloggerskan och TV-profilen Josephine Qvist berättar om operationen hon ska göra den 23 februari. Men det är inte som alla tror.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela

Det är i sin senaste video bloggerskan och den före detta Ex On The Beach-profilen Josephine Qvist berättar att hon ska operera sina bröst.

– Jag har velat operera mig sedan gymnasiet, så det är ingenting jag kommit på nu, berättar hon.

Josephine berättar att hon den 23 februari bokat in en bröstförminskning och att hon ska lyfta upp, plocka ut och sätta in mindre implantat.


"Tror det är för att jag jojo-bantat"

Josephine säger att hon tror att bröstformen hon har i dag beror på att hon i omgångar bantat och pendlat i vikt. Hon säger att hon inte är nöjd och hon anser att de börjat hänga.

– Jag har aldrig kunnat ha kläder som passar. Jag har haft E och F-kupa och då är jag ändå ganska kort och liten. Jag har kommit till en punkt i livet då jag är så trött på mina bröst, och jag tror att formen beror på att jag jojo-bantat så himla mycket, berättar Josephine.

– Mitt största problem är att jag får så fruktansvärt ont i min rygg och att jag får skavsår av min BH. Nej, nu vill jag bara att saker ska passa. Så 23 februari så smäller det.

Se bloggerskan berätta mer om operationen i klippet nedan:

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela