Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

PH-Adrian bevittnade stöld – sprang efter tjuvarna och brottade ned dem

- 07/02/2017, 10:46
1 av 6

2 av 6

3 av 6

4 av 6

5 av 6

6 av 6

Det var under natten till tisdag som Paradise Hotel-profilen Adrian Montin bevittnade en stöld. Han sprang då ikapp tjuvarna och lyckades hålla fast den ena tills polisen kom till platsen.

Not all heroes were capes. Det gav Paradise Hotel-profilen Adrian Montin exempel på inatt. Det var när han och flickvännen Jasmine Gustafsson befann sig ute i Stockholms stad som de plötsligt blev vittnen till en stöld.

Två män hade stulit två jackor i en butik och var på väg att springa därifrån, varpå Adrian springer efter och lyckas komma ikapp.

Enligt paret ska Adrian ha brottat ned männen, varav den ena tappade sin telefon samt sitt stöldgods, men lyckades sedan ta sig därifrån. Den andra lyckades Adrian att hålla kvar tills polis anlände till platsen."Besviken på Stockholmspolisen"

Efter den turbulenta händelsen säger dock Adrian att han är besviken på Stockhomspolisen. Jasmine och Adrian driver tillsammans en Youtubekanal och är båda två väldigt stora på sociala medier. Adrian hade därför velat ta en selfie tillsammans med polisen, för att kunna visa upp för sina följare i samband med den dramatiska berättelsen.


– Inte nog med att man blöder från knän och armbågar plus har en bula i huvudet. Så ska polisen inte ens bjuda på en fucking selfie. Otacksamma Stockholms-poliser, skriver Adrian på sin Facebook.

Profilen hyllas nu av sina följare efter insatsen.

Nyheter24 har sökt Adrian Montin och Jasmine Gustafsson.

Vill du spana in parets Youtubekanal kan du göra det här.