Christian Svensson är med i "Gåsmamman"
Christian Svensson spelar "Barry" i Gåsmamman. - Foto: Johan Paulin/BENGT SÄLL

Christian Svensson om tredje säsongen av Gåsmamman: "Spännande"

Tv-serien "Gåsmamman" blev snabbt en succé. Nyheter24 pratade lite med skådespelaren Christian Svensson som spelar "Barry". Han berättade bland annat om vad tittarna kan förvänta sig av tredje säsongen.


Den populära tv-serien "Gåsmamman" kommer att få en tredje säsong. Den andra säsongen, som först visades hos C More, går just nu att se på Kanal 5.

När "Gåsmamman" hade premiär blev den snabbt en succé. I serien hittar vi bland annat skådespelare som Alexandra Rapaport, Tommy Körberg och Christian Svensson.

– Det är fantastiskt roligt. Det som är underbart med den här serien är att den är lite annorlunda. Richard Holm har regisserat alla avsnitten och han är en helt fantastisk regissör. Han har en känsla för humor och annorlunda synvinklar, säger Christian Svensson till Nyheter24.

En av karaktärerna i serien som blivit en av favoriterna hos tittarna är "Barry", som spelas av Svensson.

– När jag fick rollen som Barry pratade jag och Richard Holm ihop oss för att få Barry-karaktären mer medmänsklig. Barry vill bara få jobbet gjort och ibland måste man skrämma folk. Men han försöker att vara så “snäll" han kan i de situationerna och bara använda lagom med våld för att få det han vill.

Och vad kommer tittarna att kunna förvänta sig av den tredje säsongen då? Jo, enligt Svensson kommer den att bli väldigt spännande.

– Jag kan säga så här, alla karaktärer kommer att fördjupas och man får se oväntade sidor. Säsongen kommer att ha en lite mörkare ton men humorn är kvar och intressanta karaktärer kommer att komma in. Det kommer att bli jävligt spännande.

Den tredje säsongen kommer att bestå av åtta avsnitt och har en planerad premiär till hösten.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett Gåsmamman?
Tack för din röst!