Jockiboi slår svenskt superrekord: "Känns overkligt"

- 21/02/2017, 13:02 -

Joakim "Jockiboi" Lundell har slagit rekord med låten "All I need".

Det var under natten till Alla hjärtans dag som Joakim "Jockiboi" Lundell äntligen släpper låten "All I need". Låten är skriven till frun Jonna Lundell och handlar om att leva med och älska tillsammans någon som lider av psykisk ohälsa.

Låten toppade svenska Spotify-toplistan efter bara ett dygn och där ligger den nu stadigt. Under tisdagen fick även Jockiboi reda på att låten nu tagit nytt superrekord.


"Hade aldrig kunnat göra det utan alla jag älskar"

Låten "All I need" streamades hela 561,000 gånger på ett dygn vilket är nytt Svenskt rekord. På Universal Musics Facebooksida skrev de ut en gratulation tillsammans med nyheten om rekordet.


– Det känns overkligt. Det här hade aldrig gått utan alla fantastiska människor som varit med och skapat detta. Det är världens bästa team samt fantastiska Jonna som gjorde musikvideon helt magisk, säger han till Nyheter24.

Hur ska ni fira?

– Vi pratade faktiskt om det nyss haha. De har ju inte champagne här. Så får väl bli nån god drink och romantisk resturang med Jonna ikväll. Sen fira med resten imorgon, avslutar han.

Stort grattis säger vi!


Här kan du se hela musikvideon:


Mer:

Jockiboi svarar på kritiken: "Jag ansvarar inte över vad era barn ser på Youtube".

Jockiboi efter tuffa tiden: "Jag är redo att göra en anmälan nu"