Kissie är kär i BDSM-profilen: "Kan inte sluta tänka på honom..."

- 23/02/2017, 10:24 -

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson vädjar nu om telefonnumret till profilen.

Det var under veckan som bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson skrev ut en uppdatering om sitt liv till sina läsare. Kissie skrev bland annat att hennes träning för tillfället går väldigt bra, att hon insett hur mycket hon hatar när folk ställer in planer i sista sekunden samt att hon beställt bikinis inför sin utlandsresa.

Men Kissie skrev även ut en liten kärlekshemlis, nämligen att hon just nu har en crush på en skådespelare som för tillfället ses lite som en BDSM-profil.

"Kan inte sluta tänka på honom"

I texten skriver Kissie ut vem personen är och avslutar sedan skämtsamt med att vädja om hans nummer.

"Har kollat på "Fifty shades of Grey" igen efter att jag såg den nya filmen och nu är jag kär i Christian Grey. Kan inte sluta tänka på honom. Någon av er som har hans nummer?, skriver bloggerskan.Och ja, hon är (konstigt nog måste vi säga) inte ensam med att ha en crush på Grey (Jamie Dornan).

Har tidigare dejtat radioprofil

Det var under förra sommaren som Kissie träffade programledaren Erik Myrlund Varo, 32. Erik, som jobbar på Rix FM, skulle presentera ett projekt för Kissie.

De blev snabbt ett par, men i mitten av januari tog förhållandet slut, något som Kissie bekräftade i sin blogg.

Nyligen skrev hon ut att förhållandet tog slut för att hon misstänkte att han var tillsammans med henne för att hon är känd. Det var efter att Kissie såg programmet "För känd för kärlek" som tankarna gick igång hos henne. Mer om det kan du läsa här.