Kissie åkte iväg på drömresa – nu har det som inte fick hända hänt

- 08/03/2017, 09:32 -

Bloggerskan Kissie berättar om sin panikartade känsla efter upptäckten.

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson befinner sig just nu på en drömmig resa borta i Filippinerna. Dagarnas spenderas med sol bad, drinkar och god mat, vilket Kissie flitigt visar upp på sin blogg."Vi vaknade upp sjukt sent, typ klockan 12.30 lämnade vi rummet. Inte ok för vi missade typ halva dagen men så blir det när man väljer att dricka massa shots med andra svenska turister. Men när vi väl kom ut så tog vi oss en sen frukost och sen har vi legat på stranden exakt hela dagen. Bella unnade sig en massage i solstolen och jag lysade till det med en pedikyr. Hann inte fixa fötterna innan jag åkte så det var ju perfekt", skriver bloggerskan

"Trubbel i paradiset"

Men mitt i den härliga semestern händer det som inte får hända – bloggerskan blir nämligen bestulen, och stöldgodset hade ett värde på omkring 40 000 svenska kronor.

"Fan, fan, fan! Min handväska med två kameror samt två mobiltelefoner plus minneskort försvann inatt. Förstår ni värdet av innehållet? Det är ju över 40 000 kr som bara försvann. Åh så less jag känner mig. Så nu har jag ingen kamera alls att använda mig av, så får se om jag ska köpa en ny kamera eller hur jag gör.. För jag kan ju inte bara använda mig av mobilen jag har nu".

Vi lider med dig Kissie.

Mer:

Kissie om uppbrottet: "Det var flera varningsflaggor"