Torsdag 22 Februari 2024

Sarah tog sms-lån på 200 000 – för att ha lyxiga hotellnätter

Sarah och hennes pojkvän vill leva ett lyxigt liv, något som gjort att de idag har hundratusentals kronor i skulder.


I kvällens avsnitt av Lyxfällan åker programledarna Patrick och Magnus hem till Sarah och Philip i Enköping. Paret ville bygga upp ett fint hem när de träffades och åka på romantiska resor men hade inte ekonomin för det.

Detta löste de med att ta flera sms-lån. Sarah är den som tog lånen då Philip redan var fast hos Kronofogden. Paret spenderar gärna sina lånade pengar på lyxiga nätter på hotell varje månad.

Nu är deras skuld uppe i hela 200 000 kronor och de kan inte nå sin dröm om ett bröllop.

– Vi hade tankar på att ta ett sms-lån för att finansiera bröllopet, berättar Sarah i programmet.

Se parets helt galna budgettavla i klippet ovan.

Lyxfällan har säsongspremiär idag och sänds klockan 20.00 på TV3 och Viafree.

Läs också om Louise som har skulder på 135 000 kronor och lägger alla sina pengar på kvarg och hör Lyxfällan-experterna berätta om det värsta fall de sett.

Senaste nytt

Gulleks sanslösa lyxgåva till Lovisa Worge: "Varken blyg eller enkel"

Bianca Ingrosso börjar medicineras: "Jag har..."

Bianca Ingrosso berättar på Instagram att hon nu kommer att börja äta medicin och att hon under veckan haft ett sista möte med sin läkare där det bestämdes.

De kan få Nordiska rådets litteraturpris

Johan Jönson och Gunnar Harding nomineras till Nordiska rådets litteraturpris 2024, för böckerna "Nollamorfa" och "Minnen från glömskans städer".

Sveriges mästerkock-Lucas sågning: "J*vla trams"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång på TV4. En som blivit en riktig tittarfavorit i årets säsong är Lucas Eriksson från Oskarshamn – som inte är rädd för att säga vad han tycker.

Morran och Tobias tillbaka

2 timmar sedan
Nu är humorduon Morran och Tobias tillbaka – med säsongen "Pengarna eller livet" som får premiär på TV4 Play 22 mars. När vi möter dem igen har Tobias suttit i fängelse för förskingring och är på väg hem för att återförenas med sin mamma Morran som har tilldelats ett nytt hus av kommunen.

Leif GW stoppas i Nyhetsmorgon – efter orden om Gunilla Persson

2 timmar sedan
Leif GW Persson var på plats på Nyhetsmorgon för att kommentera Gunilla Persson och hennes problem med Kronofogden. Men vad Leif GW Persson hade att säga var kanske inte så populärt – Soraya Lavasani och Anders Pihlblad försökte stoppa kriminologens hårda ord om Gunilla.