Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paradise Hotel-Angelica låg livlös i duschen hittades av Glenn Hysén

- 15/03/2017, 12:16 -

Glenn Hysén är minst sagt en hjälte.

Det var under Tisdagens avsnitt av Paradise Hotel som göteborgstjejen Angelica Gillholm, 25, klev in på det skandalomsusade lyxhotellet. Hon beskriver sig själv som en glädjespridare med humöret på topp, men saker och ting har inte alltid varit lätt i Angelicas liv. År 2006 fick hon nämligen gå igenom sin livs svåraste utmaning. 

"Tappade synen och gick ned 40 kilo i vikt"

Under en familjeresa i Danmark började 15-åriga Angelica känna att inte allt stod rätt till. Hon började domna bort i ansiktet, tappa känsel och blev sängliggandes hela veckan. När familjen sedan var tillbaka i Göteborg lades hon in akut på sjukhus.

Trots att hon tappat hela 40 kilo, förlorade känsel, tal och synförmåga – så valde sjukhuset att skicka hem henne. Då de inte kunde hitta något fel.

"Svimmade i duschen"

En dag hemma svimmade Angelica plötsligt i duschen, varpå hennes mamma greps av panik. Men det de inte visste, var att en kändisgranne hörde det hela – nämligen Glenn Hysén.

– Mamma skrek så mycket att Glenn trodde att hon blev misshandlad eller hade inbrott. Så han ringde ambulansen och hjälpte mig. Han är en riktig hjälte, berättar hon för Aftonbladet.


Efter att hon återigen blivit inlagd på sjukhus kunde läkarna konstatera att det hela berott på hennes tungpiercing. Piercingen hade orsakat en allvarlig bakterieinfektion som i sin tur hade lett till hjärnhinneinflammation.

En tysk läkare kallades in och medicinerade Angelica med olika antibiotika, vilket fick henne att börja tillfriskna. Det hela gick slutligen bra och hon är i dag frisk.

– Jag kände att jag hade fått en ny chans i livet, säger hon till Aftonbladet.