Här visas vidriga mobbingen upp i Paradise Hotel: "Mår riktigt illa av det"

I kvällens avsnitt beter sig deltagarna riktigt svinigt åt när de fryser ut och mobbar Matilda Bohäll.


I kvällens avsnitt av "Paradise Hotel" visar de flesta deltagarna upp sin absolut sämsta sida när de totalt fryser ut och öppet mobbar en av de andra deltagarna, Matilda Bohäll.

Det är efter att en annan deltagare, Christopher Daubney, åkt ut som nästan hela gruppen hoppar på Matilda. Hon kallas ett svin, en f*tta och får höra att hon ska bli utskickad. Resten av gruppen gör absolut ingenting utan står bara och ser på.

Matilda berättar för Nyheter24 att hon mår mycket dåligt av att veta att detta kommer att sändas på TV ikväll.

– Jag har ont i magen och mår riktigt illa, säger hon.

På sin blogg skriver också Matilda att hon försökt lägga detta bakom sig då det var hela ett år sedan detta hände, men att känslorna rörs upp igen när avsnittet sänds.

– Håller på att spy för jag har sådan ångest, säger Matilda.

"Paradise Hotel" sänds ikväll 22:00 på TV3 och Viafree.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.