Tova Helgesson omringades av 300 fans: "Jag klarar inte av det"

- 05/04/2017, 20:09
1 av 2

Instagram/Snapchat

2 av 2

Snapchat

Tova Helgesson berättar att 300 fans stått vid körskolan där hon ska ta sitt körkort, vilket gjorde att ​hon fått svårt att koncentrera sig.

Youtubestjärnan Tova Helgesson går just nu en intensivkurs för att ta körkort. På hennes Snapchat berättar hon nu om hur ungefär 300 fans stått vid körskolan, vilket resulterat i att situationen blivit jobbig.

Helgesson berättar att hon fått svårt att fokusera när folk skrikit och även skämts då fansen stått kollat på. En del ska även ha bankat på rutorna, något som även bloggen Svenska Youtubers skrivit om.

På Snapchat berättar hon att fansen ställde sig runt bilen, någon drog i hennes hår och när hon sade ifrån blev hon spottad på.

Tova Helgesson som lider av social fobi och panikångest berättar att hon inte klarar av större folksamlingar, då fansen som ville ta bild inte ställde sig i kö, trots att hon började gråta så slutade de inte.

Helgesson tar även upp att hon hoppas att fansen inte tolkat hennes snaps fel, men att hon kände att hon behövde säga ifrån då det blivit mycket och hoppas att fansen kan respektera det då körkortet är väldigt viktigt för henne.

"Förlåt, insåg nu att jag kanske lät bitchig men jag pallar inte mer, de är redan mycket nog för mig. Älskar er de vet ni" skriver hon på en snap.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.