Linn Ahborg får frågan om hon har en ätstörning – så svarar hon

- 07/04/2017, 10:13 -

Linn Ahlborg får frågan "Har du en ätstörning då du äter väldigt lite och tränar väldigt mycket".

Linn Ahlborg, 17, är en av landets största Youtubestjärnor. Den färgstarka Linn har över 332 000 prenumeranter på sin kanal och hela tiden ökar antalet.

På sidan av sin Youtubekanal driver Linn även en välbesökt blogg där hon flitigt uppdaterar sina fans om vad som sker i hennes vardag vilket är allt ifrån resor, fest, middagar och shopping. Men Linn brukar även titt som tätt ha små frågestunder där läsarna kan fråga henne allt mellan himmel och jord. Och denna gång fick hon en fråga hon bokstavligt talat är rädd att skriva om.


"Jag hatar den här hetsen"

En läsare frågar Linn om hon har eller har haft en ätstörning då hon anser att Linn tränar väldigt mycket i jämförelse med hur mycket hon äter. Linn berättar då att hon anser sig själv vara normalviktig och att hon tycker det är synd med rådande kroppshets.


"Jag är bokstavligen rädd för att skriva om sånt här då jag vet att kost och hälsa är ett så himla känsligt och skört ämne. Och det sista jag vill är att trigga någon. Men jag har absolut ingen ätstörning".

"Jag är inte heller vääääldigt smal. Jag har en väldig "normalvikt" för min längd, ålder och så vidare. Jag tycker alla ska vara stolta och nöjda med att dom har en kropp som fungerar precis som den ska istället för att försöka hitta fel med den. Alla ser olika ut, alla är olika byggda och det är det fina", skriver hon.

Linn berättar även att hon själv jobbar med sina komplex och att hon hoppas att alla sina läsare inser hur fina de är.

Mer: Linn Ahlborg visar upp skönhetsförändringen: "Känner skillnad utan att det ser onaturligt ut"