Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell: "Om ingenting ändras så är detta tyvärr slutet"

Nöje | 11/04/2017 09:07

Joakim Lundell öppnar upp sig i ett meddelande till sina fans.

Joakim Lundell driver tillsammans med sin fru Jonna Lundell en av Sveriges största Youtubekanaler och har i skrivande stund cirka 630 000 prenumeranter samt 800 000 följare på sin Instagram.

Joakim och Jonna slår nu rekord efter rekord med sina spökvideos där de tillsammans med sina vänner besöker hemsökta herrgårdar. Klippen får hundratusentals views på bara ett par timmar och fansen fullkomligt älskar de kusliga klippen och filmerna. De har även fortsatt med sina videos där de berättar om vad som händer i deras liv, där de besöker äventyrsbad och antar olika challanges.

Men nu känner Joakim för en förändring.

"Blir det ingen ändring så är detta slutet"

Den sista tiden har Joakim och Jonnas vardag präglats av hot har och vandalism. De har fått ställa in sina spökvideos på grund av att fans samlats på platsen.

"Jag känner att vi behöver prata lite. Som ni märker är mitt liv överfullt just nu! Jag går upp på morgonen enbart för att jobba. Jag hinner knappt göra något annat, inte ens sova. Just nu jobbar jag på en ny låt, jag planerar en musikvideo (som jag dessutom ska spela in), jag skriver min bok och jag gör en tv serie åt TV3. Utöver allt detta ska jag försöka hålla kanalen aktiv varje dag. Jag försöker vara en bra förebild och göra bra saker men det enda jag får kämpa emot dagligen, är lögner och förtal", skriver han och fortsätter:

"Jag blir granskad i precis allt jag gör, och jag känner mig knappt ens som en människa längre! Detta påverkar t.om min relation med Jonna, då vi på våran lediga tid endast sitter i samtal angående förstörda ägodelar"

När Nyheter24 frågar Joakim hur saker och ting lägger till säger han att han behöver överlägga och fundera.

– Det kan inte hålla på som det gör nu, varken jag eller Jonna mår bra av det, och långsiktigt kommer det inte att fungera. Hoppas bara folk stöttar oss i detta, avslutar han.


Livet, framgången och kärleken – se hela intervjun med Joakim Lundell.