Anitha Schulman: "Jag fixade brösten efter skilsmässan"

Det var i december förra året som Calle och Anitha Schulman berättade för allmänheten att de skulle skilja sig.


Det kom lite som en chock för allmänheten när Calle Schulman och Anitha Schulman förra året i december berättade för allmänheten att de skulle skilja sig.

I en intervju med tidningen Mama berättar nu Anitha om hur det varit att leva singelliv, hur man tänker kring barnen och hur livet på något sätt ändå går vidare efter en skilsmässa.

"Finns spår av amning och bebis över hela din kopp"

På frågan om hon tänkt göra en "Jennifer Aniston och ritualbränna gamla minnen" svarar hon att hon gjort det på sitt eget speciella vis.– En sak gjorde jag; jag fixade brösten. Efter en separation kan männen gå till gymmet och se ut som när de var 20-någonting inom tre månader. Som kvinna är man märkt på ett annat sätt efter två, tre graviditeter. Visst, du kan träna, men det finns spår av amning och bebis över hela din kopp.

– Hela min fysik är förändrad efter att jag har burit och ammat barn. Alla känner olika inför kroppens förändring, jag unnade mig ett par nya bröst och känner mig supernöjd. Det var väl min ritual antar jag, att få en ny kropp som tillhör mig och som inte har varit utlånad till någon annan, berättar hon.

Se mer från den öppna konflikten i Schulmanfamiljen här:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!