Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg om salongbesöket: "Värsta smärtan jag upplevt"

Nöje | 12/04/2017 08:47

Youtubestjärnan hade inte väntat sig hur ont besöket skulle komma att göra.

Vill man vara fin får man lida pin. "Jo tack" lär Linn Ahlborg säga efter sitt senaste besök på skönhetssalongen.

Der var för dryga månaden sen som Linn berättade att hon ville genomgå en liten förändring. Hon ville nämligen testa att tatuera ögonbrynen. Sagt och gjort så besökte Linn en salong strax efter sitt beslut, och mycket riktigt tatuerade hon in 3D-bryn.– Första varven fick jag ingen bedövning och det var för att det skulle bli bäst resultat. Men det var värt det för jag är så nöjd, sa Linn efter besöket.

Men denna gång var det dags för påfyllning, och enligt Linn var det till och med värre den här gången.

"Har precis kommit hem från salongen och brynen är nu påfyllda och fina, men fan vad ont det gör. Hela mitt huvud dunkar och jag känner mig yr plus att det svider som satan på brynen. Jag lär ju ha världens lägsta smärttröskel?", skriver hon på sin blogg.

Och ja, alla vi som gjort det här vet att det känns kan man säga...


Så snyggt!

Linn får väldigt ofta frågan hur hon kan ha en sån extremt bra och jämt bränna hela tiden, och hon avslöjade nyligen att det varken är solarium eller brun utan sol... Så, vad kan hemligheten vara?

Se efter här:

Mer:

Linn Ahlborg berättar: "Den typen av kille faller jag för"

I en tidigare blogginlägg avslöjade Linn hur mycket hon tjänar varje månad. Och ja, det är antagligen mer än både du och jag – tillsammans. Läs mer om det här.