Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Minns du Tsatsikis charmige vän Per? Så här ser han ut idag

Nöje | 14/04/2017 10:20

Han har den skönaste frisyren i svensk TV-historia och var den starkast lysande birollen i filmen Tsatsiki, morsan och polisen.

Filmen "Tsatsiki morsan och polisen"hade premiär för 18 år sedan, 1999, och handlade om Tsatsikis dröm om att få åka till Grekland för att träffa sin pappa. Huvudrollen spelades av ingen mindre än Mihai Samuel Haus som i dag är 27 år och ser helt annorlunda ut.

Men han är inte den enda från filmen som vuxit upp och genomgått en förändring.

Tsatsikis bästa vän och sidekick i filmen hette Per Hammar och spelades av Sam Kessel. Sam är i dag 27 år gammal. Sam, håller i dag på med Poetry slam SM som han både vunnit och varit med och arrangerat.

Han har likt Samuel minst sagt vuxit upp från pojke till karl. För att se hur han ser ut i dag – se efter i spelaren ovan.

Fakta poetry slam:

Poetry Slam är en tävling i estradpoesi där vem som helst kan delta, poeten har tre minuter på sig att framföra sitt verk utan rekvisita och andra effekter. Dikterna ska vara originalverk poeten skrivit själv. Publiken är delaktig och har den avgörande rollen till formen då tre till fem jurygrupper utses under tävlingen. Deras uppgift är att rösta fram en vinnare genom att sätta poäng på framförandet och diktens innehåll.

Källa: Reginateatern.se

Mer:

Minns du Klimpen i Bert – han ser HELT annorlunda ut i dag

Tsatsiki, morsan och polisen – så ser Tsatsiki ut i dag