Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nu är favoritgänget tillbaka – TV-serien Vänner blir musikal

Nu ska den legendariska TV-serien bli musikal.
1 av 3

Nu ska den legendariska TV-serien bli musikal.

Flickr/Pressfoto

Biljetter kommer gå att köpa i juni, och musikalen har premiär senare i år.
2 av 3

Biljetter kommer gå att köpa i juni, och musikalen har premiär senare i år.

Pressfoto

Våra allra bästa Vänner <3
3 av 3

Våra allra bästa Vänner <3

Flickr

Nöje | 13/04/2017 21:13

Ross, Rachel, Joey, Phoebe, Chandler och Monica. Nu är gänget tillbaka, men denna gång blir det inte bara Phoebe som sjunger.

Serien Vänner kommer tillbaka i ny tappning, senare i år kommer nämligen den klassiska TV-serien ut som musikal i New York.

Det var i fjol som en inofficiell musikal sattes upp i Chicago, något som fick publiken att jubla. Föreställningen inspirerade manusförfattarna Bob och Tobly McSmith att sätta upp "Friends! The Musical" som kommer att gå off-Broadway. Biljetterna börjar säljas i juni.

Några av låtarna som kommer att framföras på scen är titulerade: The one where we make a million dollars an episode, The only coffee shop in New York, Oh. My god. It’s Janice! och We were on a break, skriver NME.

TV-serien vänner sändes från 1994 till 2004, varpå den misslyckade spin-offen Joey, med Matt LeBlanc gjorde tittarna besvikna.

Förhoppningsvis blir musikalen den succé alla vi Vänner-älskare drömmer om.

FriendsBildkälla: Giphy.