Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är första klippen från Joakim Lundells nya video

Nöje | 20/04/2017 09:05

Joakim Lundell har spenderat de senaste dagarna med att spela in en musikvideo till sin nya låt. Och det kommer att vara känslosammare än någonsin.

Det var i februari i år som Joakim Lundell tillsammans med sångerskorna Ava och Agnes Arrhult släppte låten "All I need" som kom att bli en superhit. På bara en timme tog sig låten rakt in på Spotify:s topp 100-lista, vilket är rekord och den har sålt platina flera gånger om.


Under påsken har Jocke och gänget spelat in en till musikvideo till nya låten "My addiction", och ett team på 15 människor har i fyra dagar jobbat stenhårt för att få till videon. Videon är regisserad av Joakim själv, Stefan Hallgren och Daniel Riley.

För Nyheter24 berättar Joakim nu att scenerna varit otroligt jobbiga att spela in med tanke på att allt är byggt på verkliga scenarion.

– Jag har ju levt det här livet, vilket gör det väldigt jobbigt att återuppleva. Slutet hade jag faktiskt själv svårt att kolla på, berättar han.

– Det är dock ingenting som vi kommer ha med i slutprodukten, men scenerna blev seriöst för starka för att inte visa upp.

Men du blir nöjd?

– Detta kan vara det bästa vi gjort, avslutar han.

Vi väntar med spänning.

Joakim Lundell och Jonna söker tjejer till nya musikvideon – här är kraven

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

Mer:

Fem saker du kanske inte visste om Joakim Lundell