Linn Ahlborg, 17, har köpt sjukt dyr Chanel-väska

Youtubestjärnan Linn Ahlborg har köpt en ny väska under sitt London-besök. Och vi ramlade av stolen när vi såg prislappen.


Youtubestjärnan Linn Ahborg, 17, var nyligen på semester i shopping-meckat London. Där passade hon på att spendera en större summa pengar på kläder, kamera, skor och en väldigt speciell väska.

Linn berättar att hon blir kallad för "materialfreak" då "hennes hjärta bultar" av att öppna förpackningar med nya saker.



Avslöjar vad nya väskan kostar

I sin senaste video visar Linn upp sina inköp från London, och hon har minst sagt legat i ute i affärerna. Hennes absoluta favoritköp var en svart Chanel Boy Bag med gulddetaljer som hon stolt visar upp i videon.

– Är inte det här det finaste ni sett? frågar Linn sina tittare.


Youtubestjärnan väljer dock att inte berätta vad väskan kostar då hon tvingats ta emot kritik från fans som tycker att hon spenderar för mycket pengar.

Vi kan nu avslöja att väskan är väldigt (!) dyr och kostar cirka 30 000 kronor i butik.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.