Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg, 17, har köpt sjukt dyr Chanel-väska

- 21/04/2017, 09:03 -

Youtubestjärnan Linn Ahlborg har köpt en ny väska under sitt London-besök. Och vi ramlade av stolen när vi såg prislappen.

Youtubestjärnan Linn Ahborg, 17, var nyligen på semester i shopping-meckat London. Där passade hon på att spendera en större summa pengar på kläder, kamera, skor och en väldigt speciell väska.

Linn berättar att hon blir kallad för "materialfreak" då "hennes hjärta bultar" av att öppna förpackningar med nya saker.Avslöjar vad nya väskan kostar

I sin senaste video visar Linn upp sina inköp från London, och hon har minst sagt legat i ute i affärerna. Hennes absoluta favoritköp var en svart Chanel Boy Bag med gulddetaljer som hon stolt visar upp i videon.

– Är inte det här det finaste ni sett? frågar Linn sina tittare.


Youtubestjärnan väljer dock att inte berätta vad väskan kostar då hon tvingats ta emot kritik från fans som tycker att hon spenderar för mycket pengar.

Vi kan nu avslöja att väskan är väldigt (!) dyr och kostar cirka 30 000 kronor i butik.