Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyförälskade modellen avslöjar: "Så ofta har vi sex"

Nöje | 25/04/2017 14:45

Modellen Ellinor Bjurström är nyförälskad i pojkvännen Jimmy, och paret har det minst lika bra på sexfronten som de har på kärleksfronten.

Det var i april förra året som modellen Ellinor Bjurström fick upp ögonen för Rackartygarna-profilen Jimmy Olsson. Paret hamnade av slump på samma plan på väg till Thailand där de spenderade en hel del tid tillsammans och sakta men säkert blev förälskade i varandra.


I dag, ett år senare är paret kärare än någonsin och Ellinor väljer nu att dela med sig lite tidigare okända detaljer angående parets sexliv.


"Det blir inte tråkigare, tvärtom"

Ellinor berättar att hon minst sagt är nöjd med sexlivet och att hon bara gillar det mer och me för varje dag som går.

"För att prata om mitt och Jimmys sexliv så måste jag börja med att säga att jag är sjukt nöjd med det. Vi har varit tillsammans i över ett år nu och sexlivet blir absolut inte tråkigare, snarare tvärtom. Jag älskar att ha sex med Jimmy och jag vet att han älskar att ha sex med mig", skriver hon.


Och hur ofta paret har sex? Det varierar från dag till dag.

"Då kanske ni undrar hur ofta har vi sex? Det är så svårt att svara på den frågan, för det är så otroligt olika. När vi har mycket sexlust så har vi sex i snitt två gånger om dagen. Men sen finns det perioder när vi är sjukt stressade och har så mycket annat att tänka på och då är det inte mer än två gånger i veckan. Alltså så sjukt olika".

Hurra för kärleken!

Mer:

Svenska modellen Ellinor åkte cross med Justin Bieber