Här är PH-Haidars egna låt – är det årets sommarplåga?

Haidar Juma släppte idag sin första egna låt, och vi tror att den kommer spelas flitigt på klubbarna i sommar.


Haidar Juma som 2017 klev in i Paradise Hotel har blivit populär bland tv-tittarna, och nu när programmet nått sitt slut går Haidar vidare med en musikkarriär.

Han har släppt sin första låt som heter "Nu kör vi". Det är en riktigt partydänga som garanterat kommer spelas flitigt på både klubbar och studentflak. Låten ligger just nu på plats 4 på Spotifys Viral 50 i Sverige.

– Reaktionerna har varit blandade. Mycket positiv feedback men även negativ. Men jag gör det mest för att det är en rolig grej med glimten i ögat, säger Haidar till Nyheter24.

Hör låten i klippet ovan!

Här kan du lyssna på Haidars låt i Spotify

Läs också om 7 bevis på att PH-Haidar är den skönaste och smartaste människan någonsin.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.