Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica Almenäs är släkt med pojkvännen: "Vad är oddsen på det?"

- 14/05/2017, 14:17 -
Nu skriver Jessica om det chockerande avslöjandet på bloggen.
1 av 2

Nu skriver Jessica om det chockerande avslöjandet på bloggen.

TT/Instagram

Jessica med pojkvännen Patrik.
2 av 2

Jessica med pojkvännen Patrik.

Instagram

Programledaren Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren väntar barn. Nu skriver hon om det chockerande avslöjandet på bloggen.

Programledaren Jessica Almenäs och pojkvännen Patrik Fahlgren väntar barn. Men nu skriver hon om det chockerande avslöjandet på sin blogg – paret som nyligen började släktforska är släkt med varandra.

”När jag städade lådor häromdagen hittade jag mitt gamla block där jag gjort alla anteckningar kring min släktforskningsarbete och när jag intresserat började bläddra i blocket hittade jag en Fredrika Jakobsdotter Fahlgren från Skellefteå på min farmors sida." skriver hon och fortsätter:

"Patrik heter ju också Fahlgren så jag tyckte det var ett lustigt sammanträffande och frågade honom lite på skoj var hans pappas släkt kom ifrån. När vi hälsade på hos hans föräldrar och frågade hans pappa så visade det sig att nog sjutton hade de rötter i Skellefteå-trakten…”

Det visade sig att en Olof Persson Bergskråva och frun Stina Persdotter som levde på 1700-talet fick två barn – Per och Marta Greta.

Sonen Per startade Fahlgrens släktgren och dottern Marta Greta startade alltså Almenäs släktgren.

”Vi är alltså släkt! I rakt nedstigande led i 9:e generation. Vad är oddsen på det??”, skriver hon.

”Jag känner mig helt trygg på att det är helt lagligt och ofarligt att vara ihop med sin släkting i nionde generation, så vi behöver inte göra slut på grund av detta. Men ganska sjukt är det ändå!”, avslutar hon blogginlägget.

I videon nedan du kan se hur 20 svenska kändisar såg ut på 90-talet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du släktforskat?