Torsdag 6 Maj
Stockholm

Kommer du ihåg Big Brother-Jessica? Så här ser hon ut idag

Alla minns vi bombnedslaget ​Jessica Cabezas som fångade publikens hjärtan och vann Big Brother 2006.

Kommentera (110)
Kopiera länk
Dela

Jessica Cabezas var 21 år gammal och bodde i Kalmar när hon klev in i Big Brother 2006. Hon berättade då i sin introduktionsvideo att hon var väldigt annorlunda jämfört med andra människor och att hon, om hon vann BB, skulle lägga pengarna på ett par silikonbröst.

Inne i Big Brother-huset gjorde Jessica minst sagt kaos och under sin vistelse hann hon bland annat med att förlova sig, bryta förlovningen, kasta flaskor, ha sex, slåss, festa, ha väldigt kul och inte minst vinna hela tävlingen.

Tiden efter kantades av ett vilt festande och en hel del droger, ända fram tills att Jessica blev gravid, då hon tvärt slutade med drogerna.

– Relationen startade på fel sätt, jag blev gravid under ett drogmissbruk med en människa jag faktiskt inte kände och det är ju inte riktiga känslor man känner då, berättade hon i en intervju med Aftonbladet Klick.

– Det känns jättetråkigt att svenska folket spenderade sina pengar på att ringa och rösta på mig och jag fick en mille och knarkade upp skiten. Det är hemskt, men den bittra sanningen.

I dag bor Jessica tillsammans med sina två barn i Falkenberg och lever ett lugnare liv. Hon har även ändrat look sedan vi såg henne i tv-rutan.

Se mer i spelaren ovan.

Mer:

Minns du Olinda i Paradise Hotel? Så här ser hon ut i dag

Kommentera (110)
Kopiera länk
Dela