Här festar bloggarna på hemlig fest med hockeylandslaget

Efter det välförtjänta VM-guldet väntade ett varmt välkomnande hemma i Sverige för svenska hockeylandslaget.


Det var under söndagskvällen som Tre Kronor tog hem finalmatchen mot Kanada efter en rad straffar. Henrik Lundqvist blockerade målet fullständigt i straffavgörandet – och blev stor hjälte för Tre Kronor.


Under måndagen fylldes Sergels Torg med människor som samlats för att hylla hjältarna, som sedan skjutsades till stockholmsklubben Mrs French där det väntade en hel drös med innepinnar.Bildkälla: Jenny Gunnarssons blogg.

"Många som hoppades på att få bli hockeyfruar"

På klubben befann sig allt ifrån PH-deltagare, toppbloggare, modeller och Instagramprofiler. En av de som var där var bloggerskan Ellinor Bjurström. Som var föga förvånad över många tjejers beteende där inne.

"Igår var det privat VM fest för landslaget och självklart var dom där för att fira! Det blev en jävla fest med massa glada ansikten"


"Det var en hel del tjejer där som hoppades på att få bli hockeyfruar. Haha. Ne men jag förstår mig inte på dom som tränger sig fram för att komma nära och hoppas på något. Jag personligen tycker ju det är pinsamt. Men säkert bara jag som måste ändra inställning. Jag och Keela chillade lite i bakgrunden. Jag har ju min älskade man så jag lämnade plats åt singel tjejerna", skriver Ellinor på sin blogg.

/
/
/
Senaste nytt

Komikerpar släpper deckare i vår

2 timmar sedan

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

3 timmar sedan
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.

Hanna Friberg avslöjar matknepet för att klara Vasaloppet

igår 16:58
För ett år sedan åkte influencern Hanna Friberg Vasaloppet. Nu avslöjar hon hur hennes diet såg ut inför loppet.

Alex Ceesay svarar på privata sexfrågan

igår 16:19
Efter en längre paus på Youtube så har rapparen Alex Ceesay nu gjor comeback. I en ny video så har han och flickvännen Ellie nu svarat på följarnas frågor – och en av frågorna är väldigt privat.