Måndag 19 Apr
Stockholm

Kändisparet säljer drömlägenheten: "Vi har vuxit isär"

Marcelo och Annica träffades i Big Brother-huset och har sedan dess levt i en kärlekssaga. Men nu väljer de att flytta isär.

Kommentera (44)
Kopiera länk
Dela

Annica Englund och Marcelo Peña träffades när de båda var med i "Big Brother" 2012. Kärlek uppstod och trots att relationen kantades av drama, tårar och otrohetsbråk inne i huset så valde paret att satsa på kärleken – vilket slutade med en kärlekssaga som hållit i sig i cirka 4-5 år.

Paret driver varsin framgångsrik blogg och tillsammans har de bott i en vacker lägenhet i Enskede, Stockholm.

Men under veckan har nu Annica gått ut med att paret kommer att välja att gå skilda vägar.

"Jag trodde aldrig någonsin att den här dagen skulle komma och det känns jättekonstigt att vi båda har fattat det beslutet att flytta isär. Ingen har sårat någon utan vi är fortfarande överens och vänner vilket känns jättebra men jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid", skriver hon och fortsätter:

"Marcelo är en fantastisk kille och jag kommer alltid att älska honom och komma ihåg att roligt vi gjort tillsammans, jag kommer alltid att ha en underbar bild av honom och han kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Men ibland så växer man isär och därför har vi tagit det här beslutet".

"Vi säljer lägenheten"

Annica berättar nu att paret väljer att sälja deras gemensamma lägenhet, och att hon nu söker någonting på egen hand.

"För första gången så letar jag efter ett boende själv, det är väldigt läskigt. Ska jag bo alldeles själv? Vad gör man på kvällarna när man inte hänger med någon? Vem kommer väcka mig med frukost på sängen när jag fyller år? Det är sådana tankar som flyger i mitt huvud men jag ska ändå inte försöka att ta detta med er".

Bloggerskan skriver tydligt ut att paret är vänner och att hon kommer att se tillbaka på deras till som ett "lyckligt kapitel".

"Jag kommer alltid kunna se tillbaka på den här tiden och bara komma ihåg det underbara med den för Marcelo är underbar och värd det absolut bästa".

Utgångspriset på lägenheten ligger på 3 695 000 kronor. Vill du se alla bilderna kan du göra det här.

Mer:

Annica avslöjar hemligheten bakom magrutorna: "Klart jag äter skräpman, men det har med en annan sak att göra"

Kommentera (44)
Kopiera länk
Dela