Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell svarar på kritiken efter spökvideon

Nöje | 15/06/2017 13:56

Joakim Lundells fans reagerade starkt över en sak som ägde rum under hans livesändning.

Det var under gårdagen som Joakim Lundell tillsammans med sitt gäng spelade in en ny spökjakt-video och under pausen valde Joakim att ha en livesändning på Facebook vilket resten av gruppen inte visste om. I livesändningen säger vännen Danjal att de under tillfället håller på att "planera ett spöke". 

Tittarna reagerade på detta och några minuter senare svarar Jocke att Danjal skojade. Men som alla vet så har vissa fans svårt att släppa saker. Joakims kommentarsfält fylls nu med kommentarer av fans som påstår att hans spökjakter är fake. 

Men nu har Joakim svarat på kritiken. 

"Man märker vilka som är ens riktiga fans"

– Jag har vuxit ifrån att behöva förklara saker för folk kommer alltid att leta fel, så det är bara onödig tid. Jag har så många projekt på gång nu att jag inte heller har tid. Spöken är inte någonting man kan kalla fake, utan något som man antingen tror på eller inte tror på, säger Joakim. 

– Danjal ser jag har en kamera med lampa på riktad mot honom. Folk filmar och spelar in live hela tiden vilket alla är medvetna om som är med. Han skulle aldrig säga någonting som han inte skulle vilja kom med, avslutar Joakim.