I ett inlägg berättar bloggerskan Kissie att hon tar åt sig mer av elaka kommentarer nu än vad hon gjorde för tio år sedan.
I ett inlägg berättar bloggerskan Kissie att hon tar åt sig mer av elaka kommentarer nu än vad hon gjorde för tio år sedan. - Foto: https://www.instagram.com/kissies/

Kissie om hatet: "Jag trodde jag var starkare än så här"

I ett inlägg berättar bloggerskan Kissie att hon tar åt sig mer av elaka kommentarer nu än vad hon gjorde för tio år sedan.


Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson, 25, har en av Sveriges största livsstilsbloggar där hon delar med sig av sitt liv. I ett inlägg berättar hon nu för sina läsare att hon tar åt sig mer av elaka kommentarer än vad hon gjorde när hon började för tio år sedan. 

"Man kanske tycker att jag borde vara helt oberörd av det, speciellt efter att ha fått stå ut med så mycket men det är nästan tvärt om.. Jag blir förvånad över hatet, sen funderar jag varför jag får hat och till och med börjar ifrågasätta mig själv någon millisekund" skriver hon i blogginlägget

Bloggerskan förändrade nyligen sin frisyr och gick från kort hår till långt hår, något hon fått en del kommentarer om. Bland annat att hon är en "fjortis" för att ha skaffat långt hår igen. 

"Även om jag tycker det långa håret är superfint och jag vet ju hur enkelt det är att bara byta frisyr igen om det nu är så att jag passar bättre i längre. Jag märker också att jag tvivlar på vissa val ibland, och det gör mig både stressad och ledsen."

"Jag trodde jag var starkare än såhär! Och det som gör mig mest ledsen är ju att jag tvivlar på mina egna förmågor att ta beslut, för ibland känns det så viktigt att veta vad ni tycker." skriver hon. 

TV: Kissie ser inte längre ut så här: "Vill gå mot strömmen"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!