Paret.
Zara Larsson och Pojkvännen Brian Whittaker

Här visar Zara Larsson och pojkvännen upp sin kärlek

Äntligen får vi se lite gos-bilder på Zara och nya pojkvännen Brian Whittaker.


Det var i mitten av maj som Zara Larsson, 19, avslöjade att hon har en ny kärlek. Sedan dess har hon bland annat berättat att han flög över Atlanten för att hänga med henne i Los Angeles, och Zara har även beskrivit honom som "mysig".

I en intervju med tidningen Vice berättar nu Zara ännu lite mer om sin nya bae.

På frågan om vem som är snyggast – Zara eller hennes partner – så svarar hon:


– 100 procent min partner. Seriöst, han är skitsnygg, säger Zara till Vice.

Med hjälp av lite ledtrådar kunde fansen snart smussla ut att det var modellen Brian Whittaker, 17 som är Zaras nya pojkvän. och nu när det är ute har paret börjat visa upp sin kärlek i media. 

"Nästa album kommer att vara cheesy"

På sin Twitter har Zara nu skrivit ut och berättat för fansen att hon är jättekär och att nästa album antagligen kommer att bli cheesy just därför. 

Utöver Twitter så väljer Zara nu också att dela med sig av sin kärlek på Snapchat. Och ja, hur gulliga är de inte tillsammans egentligen?


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du superkär just nu?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.