Kenza och Aleks senaste besked innan bröllopet

Det är inför parets sommarbröllop som de nu släpper nya nyheter.


Kenza Zouiten, 25, går i bröllopstider och i sommar smäller det för hon och fästmannen Aleksandar Subosic, 32. Ingen vet riktigt när bröllopet går av stapeln men någonting som är säkert är att det kommer att bli drömmigt.

Hon har bland annat berättat att paret ska gifta sig på ett slott cirka en timma utanför Stockholm. 


– Vi har hittat ett så himla fint litet slott cirka en timme utanför stan. Miljön runt själva huset är väldigt vacker och jag kan verkligen se framför mig hur fint det kommer att bli. 

– Slottet har även en jättefin sal, så även om vi hade planerat att ha allt utomhus så funderar vi nu på att flytta in själva festen till salen! Så vi kör nog middag ute som tänkt (tänk typ en miljon ljusslingor i träden och allt) och sedan flyttar vi in. Kan ju vara bra, det är ju inte så jättevarmt i Sverige om nätterna.

Men nu har Kenza gett sina blogg-läsare ytterligare några uppdateringar om sitt bröllop. Bland annat att paret kommer att välja att skriva äktenskapsförord. 

Se mer i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.