Zara Larsson dissar exet med sin senaste Instagrambild

Efter det turbulenta dygnet där Zara och exet Ludwig Kronstrand kastat kängor på varandra så väljer nu Zara att lägga publicera bild riktad till Ludwig.


Det är i podden "Riddarna med brustna hjärtan" med Noel Flike och Ludwig Kronstrand som killarna denna gång pratar om allt mellan himmel och jord. I avsnittet pratar killarna bland annat om sina ex och Ludwig berättar då sin version om vad det var som fick det att ta slut mellan honom och Zara Larsson

Ludwig påstod då att Zara ville att paret skulle ha ett öppet förhållande och att de då skulle kunna ligga med andra. 

– Under den tiden träffade jag en speciell person som jag tillslut blev förälskad i och sen insåg jag att relationen med Zara, inte skulle fungera längre. Men vi började sedan träffas igen och då berättade hon att hon träffat en ny. 

Enligt Zara var Ludwig otrogen med en känd artist och anledningen till att hon bröt med både Ludwig och Noel var att Noel ska ha känt till otroheten. 

Ludwig, Zara och Noel har under det senaste dygnet kastat kängor på varandra hejvilt och alla påstår att de säger sanningen. 

Dissar Ludwig med en bild

I slutet av dagen, när "bråket" lugnat sig en aning valde Zara att lägga upp en dissande bild riktad mot Ludwig. En bild helt utan text där hon sitter och dricker te. Men vad betyder egentligen det?

Jo, när hela bråket drog igång och Ludwigs historia började spridas ville Zara såklart säga sitt. Hon skrev då på sin Snapchat "Let me spill all the tea" vilket betyder att hon skulle till att avslöja sin version av händelsen. 


När dramat återigen livats upp publicerade Zara en gif på sin Twitter. Med en amerikansk programledare som lugnt och stillsamt sitter och dricker te. 

Zaras bild fortsätter alltså på te-temat, då "spill the tea" betyder att man kommer att avslöja någonting/har skvaller att berätta. Te-bilden är alltså en hint till exet om att hon har en helt annan story enligt det som hänt. 

I kommentarsfältet går nu fansen lösa med diskussioner om vem av Zara eller Ludwig som ljuger. Zara hyllas även av många fans som älskar hennes kryptiska bild. Några av kommentarerna lyder:

– When people drink coffee Zara spills tea.

– Spill that tea queen.

– Sip that tea Zara. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".