Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Broderns känslosamma ord efter bråket mellan Zara och Ludwig

- 27/06/2017, 17:12

Ludwig Kronstrands bror har nu valt att bryta tystnaden angående bråket mellan Zara Larsson och ex-pojkvännen Ludwig.

Det är i podden "Riddarna med brustna hjärtan" med Noel Flike och Ludwig Kronstrand som killarna denna gång pratade om allt mellan himmel och jord. I avsnittet pratar killarna bland annat om sina ex och Ludwig berättar då sin version om vad det var som fick det att ta slut mellan honom och Zara Larsson

Ludwig påstod då att Zara ville att paret skulle ha ett öppet förhållande och att de då skulle kunna ligga med andra. 

– Under den tiden träffade jag en speciell person som jag tillslut blev förälskad i och sen insåg jag att relationen med Zara, inte skulle fungera längre. Men vi började sedan träffas igen och då berättade hon att hon träffat en ny. 

Enligt Zara var Ludwig otrogen med en känd artist och anledningen till att hon bröt med både Ludwig och Noel var att Noel ska ha känt till otroheten. 

Ludwig, Zara och Noel har under det senaste dygnet kastat kängor på varandra hejvilt och alla påstår att de säger sanningen. 

Men nu har även Ludwigs bror valt att kliva in.

"Vi fick ett väldigt ledsamt besked"

Ludwigs bror Rasmus Kronstrand skrev under måndagen ut ett meddelande på Facebook som handlade om beskedet som Ludwig mottog för inte så länge sedan. Hov1-medlemmen har nämligen en godartad hjärntumör men som han måste medicinerats för. Han påpekar samtidigt att han tycker att människor ska passa sig för att döma och hata i onödan. 

"Människor i alla åldrar hatar på folk angående kärleksgnabb, hur man ser ut eller andra jävligt oviktiga saker dagligen. Det är ingen nyhet. Vad som dock är nytt är att jag och min familj för några dagar sedan fick ett ledsamt besked om att den vi älskar mest drabbats av någonting som ingen vill att någon ska drabbas av."


Nu fylls kommentarsfältet snabbt med kärleksfulla kommentarer. 

Mer: 

Här är allt du behöver veta om bråket mellan Zara Larsson och Ludwig Kronstrand