Ny look
Jesper Johansson, vinnaren av Paradise Hotel

Paradise Hotel-vinnarens nya look

Jeppe Johansson sparar inte på krutet direkt.


Jeppe Johansson klev in i Paradise Hotel 2013 och gjorde sig där känd i hela Sverige. Det hela slutade med att han vann då han i slutduellen kastade guldkulan i marken och gjorde Aina Lesse helt lottlös. 

Efter den kända finalen har han varit med i Ex on the Beach och startat en Youtube-kanal tillsammans med en nära vän han träffade på en resa. 

Jesper har totalt bytt stil livsstil och vardag. Han har även bytt look. 

"Så fruktansvärt snyggt"

Jesper har under de senaste året ökat på mängden tatueringar, och jämför man med PH-tiden så ser man att han genomgått en ordentlig förvandling. 

I sin senaste video visar han upp sin senaste tatuering, och ja, det är inte vilken tatuering som helst. Den täcker nämligen halva hans huvud.

Se mer i videon ovan. 

Mer:

Johnny Edling visar upp nya looken – har tatuerat hela kroppen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

1 timme sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.