Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Therese Lindgren bryter ihop framför kameran

- 12/07/2017, 11:02

Det är i sin senaste video som Therese Lindgren bryter ihop inne på en toalett.

Therese Lindgren har idag 545 000 prenumeranter på Youtube och är därav en av våra absolut största Youtubestjärnor i Sverige. Hon var den första Youtubeprofilen som öppet berättade om sin ångest, sin självmedicinering och hur det är att leva med panikattacker. 

– En del av varför jag började med Youtube var på grund av att jag inte kunde se hela filmer, som var ett resultat av min ångest, berättade Therese för Malou von Sivers i en tidigare intervju.

Therese har även berättat att hon haft väldigt svårt för att vistas i stora folksamlingar och har av den anledningen valt att strunta i vissa galor och andra event. 

Men det finns även en sak till som Therese haft svårigheter att ge sig in på, som hon nu berättar om i sin senaste vlogg. "Jag vill verkligen inte det här"

I sin senaste vlogg ska hon resa till Gotland tillsammans med pojkvännen Anders. Therese berättar att hon alltid varit väldigt flygrädd, men att det nu eskalerat. 

– Jag vill verkligen inte det här. Jag vet inte vad jag sak göra, om jag ska med Anders. Eller om jag ska åka hem, säger hon gråtandes inne på toaletten. 

Men det hela slutade mot all förmodan bra och Therese lyckades tillslut ta sig in på planet där hon möttes av väldigt förstående flygvärdinnor. 

Så starkt och modigt gjort!