Linn Ahlborg hängde med Jiar.
Linn Ahlborg hängde med Jiar.

PH-Tarzan om mötet med Linn Ahlborg: "Var tvungen att fråga.."

Det är i sin senaste video som Paradise Hotel-profilen Tarzan berättar om sitt möte med Youtubestjärnan Linn Ahlborg.


Det var för några veckor sedan som Jiar Tarzan Raza spenderade ett par veckor på Rhodos tillsammans med sin vapendragare Robin "Mos" Andersson. Killarna är bara ett par av många dokusåpadeltagare som spenderar sommaren på partyön för att säsongsjobba, festa och ha kul. 

Men tv-profilerna är långt ifrån de enda som hänger kring på Rhodos. I år är även Youtubestjärnorna Linn Ahlborg och Ben Mitkus varsin vecka på Rhodos för att njuta av stadens uteliv. Och så sant som det var sagt så sprang Jiar in i båda. 

–  Jag sprang in i Linn på bargatan. Hon hälsade på Mos, sen såg hon mig och båda visste liksom vem den andre var, så blev det typ "hej.. eller inte hej.. eller hej", ja men ni vet. Men så var jag tvungen att fråga lite om det här att folk gnäller på bilder där hon sitter med ett vinglas, eller att någon sett henne med en öl. Hon får ju mycket gnäll på sig, säger Jiar och fortsätter. 

– Det är ju verkligen en jättetrevlig tjej. Ni dömer henne för snabbt. Lite för lätt. Hon är 17 bast, hon är på en ö där alla festar, du kommer in överallt, och ja. Är man på Rhodos så får man göra det, säger han. Sen var hon på Grabbarna Grus där jag jobbar och det var riktigt go stämning, tillägger han. 

Under videon har nu Linn kommenterat skämtsamt. 


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

1 timme sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

2 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

3 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

3 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.