Paradise Hotel-Mia hyllas efter starka bilden: "Nej jag är inte gravid"

Paradise Hotel-deltagaren ​Mia Adrianne Khodr publicerade nyligen en bild på sin mage. I texten under hade hon ett viktigt budskap.


Mia Adrianne Khodr var en av deltagarna i Paradise Hotel 2013. Säsongen har blivit en av de mest omtalade och tittarsiffrorna sköt i höjden avsnitt efter avsnitt. Hon var med samma år som bland andra Samir Badran, Aina Lesse och Paulina "Paow" Danielsson.


Under sin tid i huset hann Mia skapa både en och annan skandal, men rubrikerna som skrevs om Mia handlade även om betydligt allvarligare saker. Bland annat om hennes bakgrund och de mörka åren då hon blev misshandlad av en ex-pojkvän. Mia tyckte att det var viktigt att lyfta samtalet om misshandel i hemmet för att varna och stötta andra i samma situation. 


– Han låste in mig och vred om min hand så mina två fingrar bröts. Ingen ska behöva vara med om någonting sådant, berättade hon i en intervju med Aftonbladet

Men nu har Mia valt att ta upp ännu ett ämne som drabbar många unga tjejer.

"Jag är inte gravid, jag är sjuk"

Det var tidigare i veckan som Mia publicerade en bild på sin mage tillsammans med texten "Jag är inte gravid, jag är sjuk". Anledningen är att Mia har endometrios och då och då får uppsvullen mage.




Plötsligt hade det kommit fram en kvinna till Mia och frågat henne om varför hon rökte, vilket gjorde Mia, som då inte är gravid, väldigt upprörd. 

– Jag stod och rökte och en kvinna kom fram och frågade mig om jag visste hur farligt det är med cigarettrök för barnet. 

– Man bör tänka sig för innan man säger någonting, vissa kanske inte kan få barn och för din info är jag inte gravid, skriver Mia.

Mia hyllas nu i kommentarsfältet av sina följare som tycker det är modigt av henne att prata om problemet. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!