Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Ex On The Beach-profilen i olycka under jordbävningen i Grekland

- 21/07/2017, 17:47 -
Johannes från Ex on the beach skadade sig i Grekland.
1 av 2

Johannes från Ex on the beach skadade sig i Grekland.

TT/Privat

Han skadade benet men är annars okej.
2 av 2

Han skadade benet men är annars okej.

TT

Ex On The Beach-profilen berättar om sina upplevelser under det kraftiga jordskalvet som skakade de grekiska öarna och den turkiska kusten.

Det var vid 01.30-tiden natten till fredagen som skalvet skakade de grekiska öarna och den turkiska kusten. Jordbävningen uppmättes till 6,7 på Richterskalan, rapporterar AP.

Enligt repporten ska två personer har dött och över 120 har skadats på ön Kos. En svenska man i 20-årsåldern uppges vara en av de döda.

Överallt på sociala medier skrivs det om händelsen och på Facebook finns det nu en funktion där människor som befinner sig i områdena kan anmäla sig som oskadda.

En som befann sig på grekiska partyön Rhodos när händelsen inträffade var Ex On The Beach-deltagaren Johannes Leonidas Ulmefors, som märkte att någonting var fel då han åkte moped.– Jag åkte som vanligt på min moped, jag hade jobbat så valde att inte dricka någonting, men plötsligt känner jag mig sjukt yr och skakig. Jag kunde inte hålla balansen så jag vurpade med mopeden och skadade benet, säger han till Nyheter24.

Hur mår du nu?

– Jag jobbar ju vanligtvis på Grabbarna Grus och har varit här i en vecka nu men vet inte om jag kommer stanna så länge till på grund av vad som hänt , kan ju inte gå runt och halta för det pallar jag inte. Och jag har ont. Jag skulle egentligen tävla i Mr Universe så det här sög verkligen, men med tanke på vad som hände för andra hade jag väldigt tur, avslutar han.

Se video från Grekland

Läs också om varför vissa åker ur Ex on the beach

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.