Aina Lesse visar upp resultatet
Aina Lesse visar upp resultatet

Paradise Hotel-Aina visar upp resultatet efter operationen

Paradise Hotel-puman Aina Lesse har nyligen genomgått en operation som hon länge funderat på – nu visar hon upp resultatet.


Aina Lesse var en av finalisterna i 2013 upplaga av Paradise Hotel. Hon tog sig hela vägen till finalen där hon blev blåst på konfekten av Jeppe Johansson som kastade den avgörande kulan i marken och gick hem med vinstpengarna. 

Men idag, fyra år senare, flyter hennes liv minst sagt på bra och hon arbetar både med casting och har även deltagit i några tv-program, bland annat "Realitystjärnorna på slottet", tillsammans med bland andra Martin Melin och, Samir Badran och Linda Thelenius.


Aina är även väldigt stor på sociala medier och har hela 300 000 följare på Instagram samt driver en välbesökta blogg där hon låter sina följare följa med i hennes vardag. Hon har skrivit en hel del om sina resor, uppbrottet från ex-pojkvännen Ludwig Turner samt om sorgen efter att sin katt dog. Men nu har hon även låtit fansen se resultatet efter sin senaste operation.


"Handlar bara om några millimeter"

Det Aina gjort är att hon låtit en läkare skära bort tandkött från hennes tänder. Detta för att tanden ska få en större yta. 

"Det handlar ju bara om någon eller några millimeter mindre tandkött och längre tänder men det är en big deal ändå, tror det kommer att synas ganska mycket", skriver hon.



"Jag är så glad. Var så bedövad att jag inte ens kunde känna min näsa men nu håller bedövningen på att släppa och jag börjar få rätt ont. Har svinont i huvudet också så ska trycka i mig lite värktabletter och lägga mig i sängen, helt slut, måste ha varit för att jag varit så nervös i så många månader", avslutar hon.

Härligt att allt gick bra.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.