Lördag 28 Maj
Stockholm

Paradise Hotel-Aina visar upp resultatet efter operationen

Aina Lesse visar upp resultatet
Aina Lesse visar upp resultatet. Foto:

Paradise Hotel-puman Aina Lesse har nyligen genomgått en operation som hon länge funderat på – nu visar hon upp resultatet.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela

Aina Lesse var en av finalisterna i 2013 upplaga av Paradise Hotel. Hon tog sig hela vägen till finalen där hon blev blåst på konfekten av Jeppe Johansson som kastade den avgörande kulan i marken och gick hem med vinstpengarna. 

Men idag, fyra år senare, flyter hennes liv minst sagt på bra och hon arbetar både med casting och har även deltagit i några tv-program, bland annat "Realitystjärnorna på slottet", tillsammans med bland andra Martin Melin och, Samir Badran och Linda Thelenius.


Aina är även väldigt stor på sociala medier och har hela 300 000 följare på Instagram samt driver en välbesökta blogg där hon låter sina följare följa med i hennes vardag. Hon har skrivit en hel del om sina resor, uppbrottet från ex-pojkvännen Ludwig Turner samt om sorgen efter att sin katt dog. Men nu har hon även låtit fansen se resultatet efter sin senaste operation.


"Handlar bara om några millimeter"

Det Aina gjort är att hon låtit en läkare skära bort tandkött från hennes tänder. Detta för att tanden ska få en större yta. 

"Det handlar ju bara om någon eller några millimeter mindre tandkött och längre tänder men det är en big deal ändå, tror det kommer att synas ganska mycket", skriver hon."Jag är så glad. Var så bedövad att jag inte ens kunde känna min näsa men nu håller bedövningen på att släppa och jag börjar få rätt ont. Har svinont i huvudet också så ska trycka i mig lite värktabletter och lägga mig i sängen, helt slut, måste ha varit för att jag varit så nervös i så många månader", avslutar hon.

Härligt att allt gick bra.

Kommentera (4)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt