Lördag 28 Maj
Stockholm

Tova Helgesson i panik under konserten: "Grät och spydde"

Det var under Eminem-konserten som Tova Helgesson tvingades söka sig ut från publikhavet .

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under helgen som Tova Helgesson tog sitt pick och pack och drog till London för att äntligen få se sin stora idol Eminem. Tova har haft det otroligt jobbigt de senaste veckorna med dödsfall inom familjen och hon stöttas nu av fansen som överöser henne med kärlek i kommentarsfälten på hennes sociala medier. 

Hon tvekade länge på att åka iväg på resan med tanke på allt som hänt men bestämde sig slutligen för att åka iväg. 

"Grät och spydde"

Under kvällens gång valde Tova att filma på Snapchat och på så vis uppdatera sina fans om hur det gick. Tova kände ganska snabbt ett obehag av att stå i en folkmassa och efter en stund började människor att knuffas och armbågas för att få klar sikt mot scenen. 

– Folk slåss seriöst, människor är så jävla äckliga. Blir nog ingen Eminem, skrev Tova. 

– Hatar verkligen min socialfobi och panikångest. Grät och spydde framför folk. Allt jag ville var att se mannen som räddat mitt liv med sina texter. Det hela slutade med att Tova fick ställa sig en bit ifrån pubikhavet för att på så sätt försöka få lite bättre sikt och slippa armbågarna – vilket som tur fungerade. Youtubestjärnan fick se sin idol och skrev efteråt att hon var stolt över sig själv som lyckats stanna kvar på konserten trots sin panikångestattack. 


Bra jobbat Tova!

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt