Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell läser ur sin bok: "Jag har brutit ihop flera gånger"

- 29/08/2017, 20:01
Joakim Lundell har skrivit en självbiografi under ett års tid.
1 av 3

Joakim Lundell har skrivit en självbiografi under ett års tid.

Faksimil Youtube

Nu läser han upp första kapitlet i en video.
2 av 3

Nu läser han upp första kapitlet i en video.

Faksimil Youtube

Och bara den lilla biten väcker en hel del känslor.
3 av 3

Och bara den lilla biten väcker en hel del känslor.

Faksimil Youtube

I en video som Joakim Lundell laddade upp på tisdagen läser han det första kapitlet ur sin självbiografi, och det blir riktigt känslosamt.

I den nästan en kvart långa videon läser Joakim Lundell upp det första kapitlet ur sin kommande självbiografi "Monster". Han förklarar att det är en av de svåraste videor han någonsin gjort på sin Youtube-kanal, men tillägger att det även kommer att vara en av dem han är mest stolt över senare i livet.

– Den här boken innebär att så extremt många människor kommer få veta vad jag har varit med om. Många kommer få komma mig väldigt nära. Det är både bra och dåligt, samtidigt som jag blir ännu mer sårbar för att folk bara kan kasta ur sig saker om sexuella övergrepp eller misshandel, eller vad det nu är som finns i boken. Men det förklarar också varför jag är som jag är idag, säger han i videon.

Joakim Lundell förklarar också att boken syftar till att vara så rak och ärlig som möjlig och att den inte ska ursäkta något av det han har gjort.

– Förstår ni hur jobbigt det är att läsa det här? Jag börjar kallsvettas. Det är skitjobbigt, säger han i videon när han har läst en stund.

Han varnar också sina tittare för att veta vad de ger sig in på när de väljer att läsa hans bok, och poängterar att det absolut inte är en barnbok.

– 90 procent av boken är bara raka vägen ner till helvetet, där man vänder. Men jag är i alla fall otroligt stolt över att jag jobbat med det här i ett år nu.

– Nu måste jag avsluta för annars börjar jag tjuta snart, avslutar Joakim Lundell videon med.

Se hela videon här under.


Vill du se mer om Jocke och Jonna kan du se den här videon om hur fansen rycker in då det är kaos på Jocke och Jonnas altan:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.

Kommer du köpa Joakims bok?