Paradise Hotel-Jeppe tatuerade hela huvudet – det här betyder tatueringen

Det var för drygt några månader sedan som Paradise Hotel-profilen tatuerade hela sitt huvud. Till Nyheter24 avslöjade han vad tatueringarna betyder.


Jeppe Johansson klev in i Paradise Hotel 2013 och gjorde sig där känd i hela Sverige. Det hela slutade med att han vann och sedan kastade guldkulan i marken och gjorde Aina Lesse helt lottlös. 

Det gör Jeppe idag

Idag arbetar Jesper som personlig tränare online där han hjälper klienter till en hälsosammare livsstil. Han är vegan och sysslar mycket med personlig utveckling, meditation, hälsa och kost. 

Han skrev nyligen ut att han varit med i en så kallad "ayahuascaceremoni", vilket enligt Jesper förändrat honom som person. Under ledning av en präst så dricker man ett psykedeliskt te, som är narkotikaklassat i Sverige.

Jeppe säger att han idag tappat nästan allt sitt kroppsfett samt känner sig klarare i huvudet. Bildkälla: ptjeppe

Efteråt berättade han att han börjat tänka med hjärtat istället för med sitt ego, han har tappat nästan allt sitt kroppsfett, sover bättre och känner sig "klarare i skallen". Han delar ofta med sig av recept på vegansk mat han själv föredrar och ofta lagar. 

"Ny dag nya möjligheter. Varje dag är en fantastisk möjlighet att börja något nytt. Att börja skriva ett nytt kapitel med fokus på dig, din hälsa och välbefinnande. Du är så himla välkommen till mig om du vill ha hjälp. Teamwork makes the dreamwork", skriver han i ett av sina senaste inlägg. 

Jeppe befinner sig ofta på resande fot och har på senare dagar både betat av Berlin, Portugal och Spanien. Just nu befinner han sig dock i Stockholm där han fortsätter att arbeta med att coacha online. 

För ett par år sedan tatuerade han hela sitt huvud, någonting som idag inte syns på grund av hans långa hår. 

Men vad betyder egentligen tatueringen? 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

igår 19:54
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

igår 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

igår 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

igår 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...