Söndag 18 Apr
Stockholm

Linn Ahlborg fick glädjande besked på sin 18-årsdag

Idag fyller Youtubestjärnan Linn Ahlborg 18 år. Det kom med ett glädjande besked.

Kommentera (23)
Kopiera länk
Dela

Idag fyller Youtubestjärnan Linn Ahlborg 18 år – och som hon har väntat. Linn har berättat i sina senaste video och blogginlägg att hon längtat ihjäl sig efter sig 18-årsdag. 

"Måste chilla med förväntningarna"

I slutet av förra veckan skrev Linn ett inlägg om att det för henne känns som en milstolpe att fylla 18, men att hon ska försöka "chilla med förväntningarna". 

"Det var några kvällar i sommar då det verkligen kändes som jag för alltid skulle vara sjutton för dagarna gick så sakta när jag inte kunde följa med mina vänner på grejer men snart, snart, snart så är det fasen min tur. Jag känner att kanske måste chilla med förväntningarna något dock, jag tror liksom att hela mitt liv kommer förändras på måndag. Men nog är det allt en liten pik i livet att bli 18", skrev hon då. Och nu är dagen alltså kommen. 

Linn uppdaterade sin blogg tidigt under måndagen där hon berättade att dagen varit fantastisk, att hon tagit emot en hög gratulationer samt att hon tagit emot ett mycket glädjande besked. 

"Jag har hittills haft en så bra födelsedag. Dels vare er och alla gratulationer ni lämnat men också att jag klarade teoriprovet imorse. Det är verkligen så himla känsloladdat eftersom jag så gärna vill ha körkortet och nu är jag ju faktiskt halvvägs där", berättar hon. 

Stort grattis till dig Linn, både på födelsedagen, och till teoriprovet!

Kommentera (23)
Kopiera länk
Dela