1 av 2
2 av 2
- Foto: Prins Carl Philip, Kungahuset.se / Prince Carl Philip, The Royal Court, Sweden. Images must not be sold on to or distributed to third parties. Not for marketing purposes. Copyright must always be stated on publication. For any questions please contact pho

Här är första tydliga bilden på lillprinsen Gabriel

Här är den första tydliga bilden av lillprinsen Gabriel. Och han är bedårande söt.


Det var under torsdagen vid lunchtid som Hovet gick ut med den glädjande nyheten att prinsessan Sofia och prins Carl Philip fått barn för andra gången. En bild på den lille lades sedan upp på Kungafamiljens Instagram med texten "Prinsfamiljen har lämnat sjukhuset och är nu hemma igen".

Allmänheten har fått skymta den lille sötkroken på en bild som kungahuset tidigare gått ut med. På bilden ser man den lille ligga vilandes och på sig bär han en liten mössa. 

Hans namn blev Gabriel Carl Walther. Hans titel kommer att vara Hertig av Dalarna . 


Men nu har pappa prins Carl Philip gått ut med ännu en bild på Gabriel. Och visst är han söt?


Prins Gabriel fotograferad fem dagar gammal. Bilden är tagen på Villa Solbacken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

1 timme sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.