Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Victor åkte ut ur "Idol" – nu stöttas han av Linn Ahlborg

Nöje | 12/09/2017 11:15

Det var under gårdagens avsnitt av Idol som Victor Leksells resa tog slut och han blev tvungen att åka hem.

Det var under helgen som Linn Ahlborg fyllde 18 år och i och med det slog hon till med en riktig pangfest hemma hos sina föräldrar i Gävle. Huset fylldes med Linns nära och kära men ett lite oväntat ansikte som dök upp var ingen ingre än Idol-profilen Victor Leksell

De senaste veckorna har Linn och Victor flirtigt kommenterat varandras bilder och när Victor hade en livesändning på Instagram sa han att han blev "nervös eftersom att Linn tittar". På en av Linns bilder där hon kramar sina vänner hade han även kommenterat med texten "That should be us".Åkte ut ur Idol

Under gårdagens avsnitt av Idol åkte Victor ut ur Idol efter att ha framfört solomomentet. Besviken men stolt över sig själv lämnade han Oscars-teatern, men innan han klev ut genom dörrarna fick han höra av Pär Lernström att det finns ytterligare en chans för Victor att ta sig till finalen. 

I år har produktionen nämligen ordnat så att deltagarna som åker ut kan ta "revansch" och då röstas in på nytt av tittarna. 

På Instagrambilden Victor publicerade efter programmet har Linn nu kommenterat att par stöttande ord:

– Vi röstar tillbaka dig i revanchen, skriver hon.