Linn Ahlborg fick samma sak i 18-årspresent av alla på sin fest

- 13/09/2017, 11:24 -

Det var under helgen som Linn Ahlborg fyllde 18 år. Och nu har det kommit fram vad hon fick av sina vänner i födelsedagspresent.

Det var under helgen som Linn Ahlborg fyllde 18 år och i och med det slog hon till med en riktig pangfest hemma hos sina föräldrar i Gävle. Huset fylldes med Linns nära och kära och sedan rörde sig sällskapet ut på krogen för en första (laglig) kväll för Linn. 

Men det slutade inte där. Efteråt efterfestades det för att slutligen avslutas på hotellet för det glada gänget, där bland andra Idol-profilen Victor Leksell var med. 


Linns vän "Zennufer", som hon kallar sig på Youtube, passade på att filma lite från hotellets sena (tidiga?) timmar då gänget drullade in på rummen klockan 07.00 efter en kväll utan dess like. Men i samma video avslöjade hon även vad hon och vännen Frida valde att ge Linn i födelsedagspresent. 

"Vad tung den är"

Vännerna valde att köra på någonting enkelt men väldigt uppskattat, nämligen en box av Linns favoritvin "Leva". För att skoja till det lite extra skrev de med stora bokstäver "Jag må du" framför texten så det bildade frasen "Jag må du leva".

– Det här är typiskt Linns humor, säger de i klippet. 

Utöver den skämtsamma dunken med vin så fick Linn, ja vi kan säga att hon fick en j*vla massa alkohol av alla på festen.

– Kvällen spårade på alla möjliga plan, och jag kommer nog inte att ha fler fester i mitt hus. Man kan även säga att mina presenter höll sig till ett visst tema. Men jag klagar inte, skriver hon på bloggen