Linn Ahlborg fick samma sak i 18-årspresent av alla på sin fest

Det var under helgen som Linn Ahlborg fyllde 18 år. Och nu har det kommit fram vad hon fick av sina vänner i födelsedagspresent.


Det var under helgen som Linn Ahlborg fyllde 18 år och i och med det slog hon till med en riktig pangfest hemma hos sina föräldrar i Gävle. Huset fylldes med Linns nära och kära och sedan rörde sig sällskapet ut på krogen för en första (laglig) kväll för Linn. 

Men det slutade inte där. Efteråt efterfestades det för att slutligen avslutas på hotellet för det glada gänget, där bland andra Idol-profilen Victor Leksell var med. 


Linns vän "Zennufer", som hon kallar sig på Youtube, passade på att filma lite från hotellets sena (tidiga?) timmar då gänget drullade in på rummen klockan 07.00 efter en kväll utan dess like. Men i samma video avslöjade hon även vad hon och vännen Frida valde att ge Linn i födelsedagspresent. 

"Vad tung den är"

Vännerna valde att köra på någonting enkelt men väldigt uppskattat, nämligen en box av Linns favoritvin "Leva". För att skoja till det lite extra skrev de med stora bokstäver "Jag må du" framför texten så det bildade frasen "Jag må du leva".

– Det här är typiskt Linns humor, säger de i klippet. 

Utöver den skämtsamma dunken med vin så fick Linn, ja vi kan säga att hon fick en j*vla massa alkohol av alla på festen.

– Kvällen spårade på alla möjliga plan, och jag kommer nog inte att ha fler fester i mitt hus. Man kan även säga att mina presenter höll sig till ett visst tema. Men jag klagar inte, skriver hon på bloggen

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...

Allt om Linda Hammar: Familj, livet i Köping och expartner

Linda Hammar är en svensk tv-profil och syster till Filip Hammar. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hammar.

Influencern död – blev 29 år gammal

Influencern Eva Evans har dött. Hon blev endast 29 på gammal. "Igår fick min familj beskedet att min vackra syster har dött", skriver hennes syster på Instagram.

Bo Kaspers orkester på sommarturné

De är snart i mål med sin vårturné, men nu står det klart att Bo Kaspers orkester fortsätter att spela live även i sommar. Efter en liten paus återupptar Bo Sundström och gruppen konserterna med premiär i Kristiansand i Norge den 15 juni. Turnéavslutningen blir på Gröna Lund i Stockholm den 5 september.